تاریخ انتشار : جمعه 16 خرداد 1404 - 7:23
کد خبر : 6552

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد خبر داد:

نظارت ۵ تیم بر ذبح دام در مهاباد

نظارت ۵ تیم بر ذبح دام در مهاباد

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد گفت: پنج تیم نظارتی و سیار به منظور تضمین سلامت گوشت قرمز دام در روز عید قربان بر ذبح دام این شهرستان نظارت خواهند کرد.

عباس آذر در گفتگو با گروه اجتماعی و فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «هالان-۲۴»، اظهار کرد: پنج تیم نظارتی و سیار به منظور تضمین سلامت گوشت قرمز دام، در کشتارگاه‌ها و واحدهای بهداشتی، با بهره‌گیری از تجهیزات و استانداردهای دامپزشکی معتبر، تشکیل و در روز عید قربان فعال خواهند بود.

وی تصریح کرد: روز عید قربان، یکی از این پنج تیم به حالت ثابت در محل کشتارگاه دامی مهاباد مستقر خواهند شد، در حالی که چهار تیم دیگر به حالت سیار در نقاط مختلف شهرستان برای انجام عملیات نظارت و بازرسی از لاشه‌های کشتار فعال خواهند بود این گروه سیار شامل ۱۰ نفر بازرس از ساعت هشت صبح تا ۱۸ عصر روز عید قربان، فعالیت‌های نظارتی خود را انجام خواهند داد.

رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد بیان کرد: شهروندان در روز عید سعید قربان، توصیه می‌شوند که دام خود را برای ذبح به کشتارگاه منتقل کنند تا از سالم بودن گوشت اطمینان حاصل شود این اقدام باعث می‌شود تا گوشت سالم به نیازمندان توزیع شود و به بهبود سلامت عمومی جامعه کمک شود.

آغاز افزود: شهروندان می‌توانند در روز عید سعید قربان از تاریخ ۱۶ خردادماه، از ساعت هشت صبح تا ۱۸ عصر، با شماره‌های تلفن ۴۲۴۴۲۲۲۹ و ۴۲۴۴۲۲۲۸ برای ذبح بهداشتی و شرعی تماس بگیرند. همکاران ما آماده‌اند برای نظارت و انجام ذبح به محل کشتار مراجعه کنند.

آغاز تأکید کرد: با فرا رسیدن فصل گرما، اهمیت رعایت نکات بهداشتی بین دام و انسان بیشتر می‌شود. علاوه بر استفاده از ماسک، دستکش و حفظ فاصله اجتماعی، شهروندان باید پس از ذبح قربانی خود، گوشت را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری کنند تا از هر گونه بروز بیماری‌های ناشی از آلودگی و باکتری‌های مخرب جلو گیری شود.

وی افزود: همچنین، از مصرف جگر خام یا نیم‌پز به شدت خودداری کنید زیرا خطر انتقال بیماری‌های منتقله از طریق گوشت بالا است جگر باید پیش از مصرف، حداقل به مدت ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری گردد تا ایمنی آن تضمین شده و احتمال انتقال بیماری کاهش یابد.

آغاز خاطرنشان کرد: رعایت این نکات به منظور حفظ سلامت عمومی و جلوگیری از بروز بیماری‌های قابل انتقال از طریق مواد غذایی ضروری است.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

20 − 15 =