تاریخ انتشار : جمعه 10 فروردین 1403 - 0:05
کد خبر : 2094

تغییرات آب و هوایی وکاهش دما مهمترین عامل سرمازدگی محصولات کشاورزی

تغییرات آب و هوایی وکاهش دما مهمترین عامل سرمازدگی محصولات کشاورزی

آشنایی کشاورزان با روشهای نوین و استفاده از دستگاههای پیشرفته ازمهمترین راهکارهای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارت محصولات کشاورزی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هالان-۲۴؛ اگرچه به گفته کارشناسان جهادکشاورزی مهاباد تاکنون خسارت سرمازدگی در باغات شهرستان نداشته ایم اما بهترین روش مقابله با آن، استفاده از دستگاههای پیشرفته است.

مسئول واحد باغبانی جهادکشاورزی شهرستان مهاباد میگوید: یکی از روش های نوین مقابله با سرمازدگی استفاده از دستگاه هایی است که در باغات نصب میشود.

ناصرتردست افزود: جهادکشاورزی شهرستان مهاباد برای کمک به خرید این دستگاه  پارسال ۱۵ باغدار را به سازمان جهادکشاورزی استان معرفی کرده تا با استفاده از تسهیلات ارزان قیمت این دستگاه را خریداری کنند.

او اضافه کرد: هم اکنون یکی از باغداران موفق به تهیه این دستگاه شده است و قرار از پس از تعطیلات نوروز این دستگاه نصب و راه اندازی شود.

تغذیه مناسب، آبیاری قبل از وقوع سرمازدگی و استفاده از ترکیبات شیمیایی در به تاخیر انداختن گل دهی درختان از دیگر روش های مقابله با سرمازدگی باغات در فصل بهار است.

براساس اعلام جهاد کشاورزی مهاباد در فصل زراعی ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، ۳۰ درصد درختان دانه دار و ۴۰ تا ۷۰ درصد درختان هسته دار دچار سرمازدگی شده بودند.

انتهای خبر/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

پنج + 4 =